Wie ben ik?

Coach Marion WijsmaMijn naam is Marion Wijsma van Etten. Ik ben 47 jaar, woon in Sint Pancras en ben samen met mijn man Hans de trotse ouders van drie kinderen.

Al heel jong wist ik dat ik juf wilde worden. Na mijn opleiding als leerkracht werk ik sinds 1984 met veel passie en plezier in het onderwijs. Eerst 17 jaar als groepsleerkracht daarna als gediplomeerd remedial teacher. Sinds dit jaar ook als gedragspecialist.

Ik ervaar dagelijks op school dat er te weinig tijd is om kinderen speciaal te begeleiden met name op sociaal en emotioneel gebied. Mijn ervaring is dat zowel leerkrachten als ouders, die merken dat hun kinderen niet lekker in hun vel zitten waardoor hun leer-prestaties vaak achter blijven, daaraan grote behoefte hebben.

Om die reden heb ik een coachopleiding en een kindercoachopleiding gevolgd en met succes afgerond. Het is voor mij een uitdaging om ouders, opvoeders en kinderen hierbij te ondersteunen. Dat doe ik door te bemoedigen,te inspireren, liefdevol te confronteren, altijd uit te gaan van mogelijkheden en te helpen de oplossingen in jezelf te vinden.

Ik nodig u van harte uit om contact op te nemen indien u gebruik wenst te maken, van mijn professionele coaching voor kinderen en volwassenen.

Comments are closed.